Belga geeft geheimen prijs

Belga geeft geheimen prijs

Wilt u uw persbericht meer slaagkansen geven?

Via het PRpro-distributieplatform bereikt uw persbericht alle media in één adem: uw persmededeling wordt samen met de Belga-nieuwsberichten naar alle nationale media (print, web, radio, tv) gestuurd. Daarnaast kan u ook opteren voor distributie naar gespecialiseerde pers, in binnen- en buitenland. Zo bent u zeker dat uw persbericht terechtkomt bij alle redacties en journalisten in uw vakgebied.

Na de distributie kan u via de 'nieuws'-hub terugvinden welke, aan uw persbericht, gerelateerde artikels verschenen zijn in de media.

Publicatie op de PRpro 'nieuws'-hub heeft nog meer voordelen:

- het genereert een waardevolle link naar uw website of perspagina en verhoogt zo de ranking en de zichtbaarheid ervan in zoekmachines zoals Google, Bing,..

- uw persbericht kan professioneel en snel gedeeld worden via social media-platformen zoals Twitter en Facebook en verhoogt op die manier ook weer de zichtbaarheid en bekendheid van uw organisatie, uw nieuws, uw site,... bij uw stakeholders en uw doelgroepen.

Tot slot: dankzij de samenwerking met Mobile Premium (native advertising op premium content nieuwssites) is de cirkel ‘owned, earned en paid media’ helemaal rond en wordt uw communicatie naar een hoger niveau getild.

Download de gids met tips & tricks om je persbericht nog meer te boosten.

Corporate
Over Belga

Belga is de referentiebron voor nieuws en publieke communicatiediensten voor media en communicatieprofessionals in België.

Belga
Arduinkaai 29
1000 Brussel