Verspreid uw communicatie met betrekking tot het coronavirus gratis naar alle Belgische media

Verspreid uw communicatie met betrekking tot het coronavirus gratis naar alle Belgische media

In deze crisisperiode is communicatie voor bedrijven en organisaties van heel groot belang, dat beseffen we bij persagentschap Belga als geen ander. Onze redactie produceert elke dag honderden berichten en ook onze monitoringtool Gopress/Belga.press wordt onophoudelijk gebruikt. Om bedrijven en organisaties toe te laten nog meer gericht te communiceren stellen we nu onze persdistributiedienst PRpro gratis ter beschikking voor berichten met betrekking tot het coronavirus*.

“Door PRpro te gebruiken zijn bedrijven en organisaties er zeker van dat hun persberichten onmiddellijk bij alle Belgische media/journalisten terechtkomen. Als persagentschap spelen we al 100 jaar een centrale rol als nieuwsleverancier. Vandaar dat we het onze verantwoordelijkheid vinden om ons distributiekanaal PRpro nu gratis ter beschikking te stellen van alle bedrijven en organisaties die willen communiceren m.b.t. het coronavirus”, zegt Belga-CEO Patrick Lacroix.

Wie PRpro wil gebruiken moet zich registreren op www.PRpro.be. Je kiest zelf een login en paswoord en zodra je account werd geactiveerd kan je aan de slag. Je kan jouw persbericht verspreiden in 4 talen en onder meer ook foto’s of video’s toevoegen.

Meer info? Hulp nodig? Contacteer ons via salesPRpro@belga.be

*Actie geldig tot en met 30 april 2020

 

Over Belga

Belga is de referentiebron voor nieuws en publieke communicatiediensten voor media en communicatieprofessionals in België.

Belga
Arduinkaai 29
1000 Brussel